Pauliina Enqvist

Pauliina Enqvist

Pääkirjanpitäjä – Hallinto

Olen ollut tuokkolainen vuodesta 2019. Työhistoriani Tuokolla on vielä kohtalaisen lyhyt mutta koen päässeeni hyvin mukaan porukkaan. Toimin Tuokolla pääkirjanpitäjänä ja työtehtäviini kuuluu yhtiön kirjanpito ja palkanlaskenta sekä johdon raportointi. Lisäksi olen päässyt osaksi mielenkiintoisia kehittämisprojekteja.

Aiempaa työkokemusta minulla on eri toimialojen asiakasyritysten kirjanpidosta sekä palkanlaskennasta, ja työn ohella ohjelmisto-osaamista on karttunut erityisesti Netvisor- ja Accuna-ohjelmistojen osalta. Vahvuuksiani ovat oma-aloitteisuus, tiedon jano ja vahva tahtotila kehittää asiantuntijuuttani. Tykkään työskennellä itsenäisesti, mutta parasta työssäni on pääsy aitiopaikalle tekemään töitä yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa.

Tarkkuus ja niin sanottu pilkun viilaaminen luonteenpiirteenäni saa välillä arjessani koomisia piirteitä ja toimii hyvin vitsin aiheena, mutta työssäni näen sen ainoastaan hyvänä asiana ja loppujen lopuksi vahvuutenani. Tähän kun lisätään vielä rehellisyys, reiluus ja suoraselkäisyys, niin saadaan mielestäni hyvän työkaveruuden resepti.

+358 40 901 3264

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta