Tiimi

Tilintarkastus

Connect

Tilintarkastuspalvelut (Tilpa) ovat toimintamme ydinosaamista. Tilpassa työskentelee loistava joukkue, joka syntyy sopivasta työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Olemme loistava yhdistelmä urapolullamme jo auktorisoituja tilintarkastajia, managereita, senior associateja, associateja sekä uransa alussa olevia harjoittelijoita. Laaja asiakaskuntamme koostuu pääasiassa erikokoisista ja -muotoisista pk-sektorin yhtiöistä/yhtiökonserneista, yhdistyksistä ja säätiöistä.

Tilintarkastuksen lähtökohtana on ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa asiakkaan markkinassa. Asiakkaidemme mielestä olemme onnistuneet tässä todella hyvin (NPS-lukumme 54 vuonna 2020). Roolimme kokonaisuudessa on riippumattomana tahona varmentaa asiakkaan taloudellista informaatiota ja raportointia. Toimeksiannoissa hyödynnämme laaja-alaisesti data-analytiikan ja digin suomia mahdollisuuksia asiakkaan parhaaksi. Olemme toimivan johdon ja omistajien luotettava keskustelukumppani.

Esimiehesi, nimetty mentorisi ja työtiimisi varmistavat perehdytyksen onnistumisen. Pian huomaat tekeväsi merkityksellistä työtä vastuullisten työtehtävien parissa.

Tervetuloa työskentelemään talouden näköalapaikalle osaksi ammattitaitoista tilintarkastusjoukkuetta!

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta