Meri Väinölä

Meri Väinölä

Head of Accounting & Outsourcing Services, Partner, HT – Taloushallinto

Olen ollut Tuokolla töissä joulukuusta 2001 lähtien. Aloitin urani Tuokolla tilintarkastusassistenttina. Vuonna 2005 suoritin HT-tilintarkastajatutkinnon, joten jatkoin erilaisia tilintarkastustehtäviä auktorisoituna tilintarkastajana. Vuonna 2012 työnkuvani muuttui siten, että siirryin tilintarkastustehtävien ohella nykyisiin tehtäviini Tuokon taloushallintopalveluiden vetäjäksi.

Minulle on näiden vuosien aikana kertynyt monipuolinen ja vahva kokemus sekä tilintarkastuksesta että taloushallintopalveluista erilaisista yhteisöistä. Tilintarkastuksen puolelta säätiö- ja yhdistysmaailma ovat tulleet minulle erittäin tutuiksi. Minulla on myös vahva osaaminen osakeyhtiöistä ja kansainvälisistä toimeksiannoista.

Vahvuuteni on aina ollut käytännönläheinen suhtautuminen työhöni ja asiakaslähtöinen ajattelu. Pidän työssäni erityisesti siitä, että saan olla ihmisten kanssa tekemisissä.

Taloushallintopuolella olen päässyt mukaan seuraamaan alan muutosta työkalujen osalta entistä automatisoidumpaan kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Onkin ollut ilo olla mukana auttamassa ja tukemassa asiakasyrityksiämme heidän taloushallintoprosessien kehittämisessä.

Vapaa-aikaani kuuluu kahden iloisen Espanjanvesikoiran kanssa ulkoilu ja luonnossa liikkuminen. Harrastan näiden kahden karvakuonon kanssa myös tokoilua sekä rally-tokoa ihan omaksi iloksemme. Minut löytää myös epäsäännöllisen säännöllisesti punttisalilta. Koti on minulle tärkeä paikka ja se vaihtaakin väriään vuodenaikojen mukaan.

meri.vainola@tuokko.fi

+358 40 834 0066

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta