Tuokolle tulin vuonna 2007, kun halusin työskennellä tilintarkastajana suomalaisessa perheyrityksessä. Kokemusta alalta oli jo karttunut niin toisen palveluksessa kuin yrittäjänäkin. HT-tilintarkastajatutkinnon suoritin vuonna 1985 ja KHT-kirjainten aika tuli vuonna 2010. Ennen tilintarkastusuraani olen työskennellyt tilitoimistoyrittäjänä sekä eri alojen yritysten taloushallinnossa eri tehtävissä. Taloushallinnon kokemusta on siis kertynyt monesta eri näkövinkkelistä.

Vuodesta 2010 olen toiminut Tampereen aluejohtajana ja vuodesta 2013 olen ollut Tuokon osakkaana. Keskeiset työtehtäväni liittyvät siis aluetoimiston johtamiseen ja markkinointiin, mutta osallistun aktiivisesti myös käytännön asiakas- ja tarkastustyöhön, mikä onkin ehkä eniten lähellä sydäntäni. Asiakaskantaa onkin lukuisilta eri toimialoilta ja kaikki yhteisömuodot ovat edustettuina. Olen toiminut myös kouluttajana sekä henkilökunnallemme että erilaisissa asiakastilaisuuksissa. Lisäksi olen kirjoittanut artikkeleita lähinnä omiin julkaisuihimme.

Luonteeltani olen harkitseva ja sopeutuvainen eikä pinnani pala kovinkaan helposti. Esihenkilönä pyrin olemaan reilu ja seison sanojeni takana. Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta ja matkustelen mielelläni. Kuulun myös perheemme karkeakarvaisen mäyräkoiran palveluskuntaan. Kuntoani yritän lisäksi kohottaa vaihtelevalla menestyksellä kuntosalilla.

tuija.siuko@tuokko.fi

+358 40 544 9041

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta