Tiimi

Taloushallinto

Connect

Talous- ja palkkahallinnon osaavat asiantuntijamme työskentelevät sekä itsenäisesti että osana asiakkaalle nimettyä tiimiä. Palvelemme asiakkaitamme kirjanpidon ja palkanlaskennan toimeksiannoilla sekä laadimme lakisääteisen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen toimeksiantosopimuksen mukaisesti.  Konsultoimme laaja-alaisesti erilaisissa asiakkaan talouden ja verotuksen kysymyksissä ja tuotamme raportteja johdon tarpeisiin. Kirjanpidon- ja palkkahallinnon palvelut tuotamme Visman Netvisor-ohjelmalla ja yhteydenpitoon hyödynnämme muita nykyaikaisia teknologia ratkaisuja.

Asiakkaan kokonaisuudessa tärkein roolimme on olla luotettava talouden kumppani. Tällöin asiakas voi aidosti keskittyä rauhassa omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen luottaen siihen, että Tuokon ammattilaiset kertovat ajankohtaisista muutoksista ja hoitavat sovitut toimeksiannot lakien edellyttämällä tavalla. Talous on taitolajimme. Sen ovat myös asiakkaamme todenneet, sillä saimme vuonna 2020 tehdyssä asiakaskyselyssä erinomaista palautetta.

Taloushallinto tiimimme työskentelyilmapiiri on turvallinen ja kannustava. Meillä pääset parhaalle näköalapaikalle kotimaisten yritysten taloushallintoa sekä kansainvälisissä toimeksiannoissa osaksi isompaa joukkuetta. Jokaisen työpanos on arvokas ja vaikka työskentely on itsenäistä, yhdessä olemme enemmän. Aktiivisella työotteella ja rohkealla asenteella, voit olla yksi meistä - osaava asiantuntija.

Kiinnostuitko?

Joukkueemme kaipaa kaltaistasi kykyä!

Avoimet tehtävät

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta