Tilintarkastusurani olen aloittanut vuonna 2015 ja Tuokolla olen ollut 2018 alkaen. Pääasiallisesti toimin HT-tilintarkastajana erikokoisten yhtiöiden ja yhdistysten tilintarkastuksissa, kuitenkin yhä enenemissä määrin työnkuvaani kuuluvat myös sisäiset tarkastukset. Minulta löytyy kokemusta niin asunto-osakeyhtiöistä, yhdistyksistä kuin sijoituspalveluyhtiöistä ja teollisuudesta. Erityisosaamisekseni voitaisiin laskea tilintarkastuksen saralla prosessitarkastukset ja sisäisten tarkastusten osalta Finanssivalvonnan valvottavien sääntely ja riskienhallinta. Erityismainintana sanottakoon, että tilintarkastusurani aikana vaihto-omaisuudesta on jostain syystä muotoutunut itselleni rakas tarkastuskohde.

Työn teon suhteen vahvuutenani on asiakaslähtöisyys ja hyvän työ- ja palveluilmapiirin ylläpitäminen. Viime aikoina, olen työskennellyt melko paljon myös kotoa ja leikkisästi minut tunnetaankin ”Hyvinkään aluetoimiston johtajana”.

Työajan ulkopuolella koitan urheilla sen, mitä perhearjelta jaksan ja ehdin. Lajeista golf ja salibandy ovat kaikista mieluisimmat. Tulenkin siis mielelläni edustamaan Tuokkoa yhteisönne golfkisoihin.

+358 40 725 4170

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta