Ulla Grönberg

Ulla Grönberg

HR, toimistopäällikkö – Hallinto

Aloitin työt Tuokolla vuonna 2010. Nykyisissä tehtävissäni olen työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Ensisijaisesti toimin hallintotiimin esihenkilönä ja vastaan yhtiön henkilöstöasioita, mutta toimenkuvani on erittäin monipuolinen. Kuulun yhtiön johtoryhmään, markkinointi- ja viestintäryhmään sekä toimin hallituksen sihteerinä.  Työkykyjohtaminen ja työhyvinvointi ovat vahvinta osaamisaluettani. Taustastani löytyvät kaupallisen peruskoulutuksen (tradenomi) lisäksi psykologian, markkinoinnin, työ-yhteisöviestinnän sekä henkilöstö- ja työkykyjohtamisen opinnot.

Ihmisten välinen vuorovaikutus ja käyttäytyminen ovat erityinen kiinnostuksen kohteeni. Pyrin elämään omien arvojeni mukaisesti. Minulla on vahva tarve kokea itsenäisyyttä, oikeudenmukaisuutta ja mahdollisuutta uuden oppimiseen.

Vapaa-ajallani mm. asun kahta kotia, ajelen moottoripyörällä ja kirjoitan omaa lifestyleblogia. Naapurini tuntevat minut myös naisena, joka kulkee pienen koiransa, roskapussin ja roskapihtien kanssa keräillen roskia ympäristöstä.

 

ulla.gronberg@tuokko.fi

+358 50 349 5015

Rekrytoin

Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta